Услуги

atrakcii
 
 
Скъпи приятели,
 
В момента Паркът работи само с организирани мероприятия по предварителна заявка!

Приключенски парк „Незабравка“ Ви предлага пълна анимационна програма с много и разнообразни игри и състезания. Чрез тях:
Вие показвате най-доброто от себе си в екстремни преживявания и ситуации;
Развивате творчески умения и ценни умения и качества като съобразителност, точност, бързина, инициативност, екипност;
 Научавате интересни факти от света на животните, растенията, науката и изкуството;
Участвате в голямата надпревара за супер наградата, която се дава за най-добро представяне в игрите, състезанията, дисциплината;
Преживявате нещата от живота и света на живо, истински – игрите и забавленията съществуват не само във виртуалния свят и компютрите;
 Се убеждавате, че сред природата винаги е по-истинско, по-здравословно и вдъхновяващо;
 Създавате нови приятелства и познанства.

 

услугиУСЛУГИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ:

• Забавления за децата – професионален аниматор, който се грижи за най-малките, докато родителите се забавляват;

• Организация на сватби на открито – възможност за избор между закрития класически ресторант „Незабравка“, открит ресторант „Горски кът“, откритата Горската сцена или в парка сред дърветата;

• Организация на лични празници – рожден ден, юбилей, кръщавка и други;

• Предоставяне на целия комплекс или някои от обектите в него и кетъринг за провеждане на клубни първенства, срещи и инициативи, включително от национален формат.

• Конна езда по предварителна заявка.

• Вашата идея за приключение, реализирана от нас за Вас!

 И ОЩЕ…
 
 
4283027_orig
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Изброените услуги за момента не се предлагат: АТВ детско електрическо; АТВ детско с двигател; АТВ за възрастни; Батут; Детско бънджи; Надуваема пързалка!
цени на услуги
 
 
 
 
 
Нашите аниматори са с голям опит и професионални умения, на които можете да се доверите напълно и за всичко. Разработените от нас разнообразни и многобройни игри гарантират всеки път различни приключения, независимо колко пъти сте при нас.
• Екстремни игри за бързина, точност и висок адреналин: „Бързи, ловки и безстрашни“, „Стълба в облаците” и други;
• Състезателни игри за съобразителност, инициативност и умения: „Открий съкровището”, „Кутия на Пандора” и други;
• Забавни игри за развитие на творческите и артистични знания и умения: „Караоке“, „Ловци на приключения“ и други.
 
 
 
Зелените училища в Приключенски парк „Незабравка“ са незабравими и много приятни. Това е място, което съчетава в себе си спокойствието на селото и чистия въздух на Балкана с близостта до града. Разположен на над 50 декара земя,  паркът представя изключително богата и разнообразна растителност – 39 вида дървета, за които можете да прочетете повече в страницата Дендрариум. Провеждането на учебни занимания в съхранена природна среда създава контекст, който подпомага процеса на учене и улеснява възприемането, като едновременно с това дава смисъл и съдържание на изтънялата връзка между човека и природата.
Настаняването на учениците и техните ръководители се осъществява в семеен хотел Незабравка“, който разполага с 20 стаи /единични, двойни, тройни, спални, стандартни и делукс, студио/, всички със собствен санитарен възел, с кабелна телевизия и безплатен Wi-Fi. Ресторантът към семейния хотел е с 44 места и предлага разнообразно меню, съобразено с принципите на здравословното хранене. За обучение могат да се използват и двете многофункционални зали, които са оборудвани с бели дъски, компютри, мултимедийна система и интернет. Малката зала разполага със система за 3 D кино. Горската сцена в парка е оборудвана с озвучителна техника и също може да се превърне в образователно поле за изява и творчество.
Детайли можете да видите тук!
 
 
 

Услугата предлага творческа и приключенска програма за деца от 2 до 8 клас, която е съобразена с методите на обучението чрез преживяване и неформално учене в съхранена природна среда. Създадени и водени от доказани професионалисти, игровите и познавателни модули формират по ненатрапчив и увлекателен начин  хармонични, самоуверени, творчески личности. Целите, които са заложени в програмата на лагерите са:

Създаване на лично позитивно отношение към природата;

Формиране на навици за ежедневно отговорно поведение на децата към заобикалящата ни среда, хората около нас и света, в който живеем;

Усвояване на теоретични и практически познания за екологията и опазването на околната среда;

Демонстрация на работа в екип;

Създаване на условия, в които децата да се справят с трудни ситуации заедно;

Формиране на навици, умения и нагласи за самостоятелно и творческо мислене, гражданско поведение и проактивност.

Програмата се провежда в Приключенски парк „Незабравка“, а настаняването на децата и ръководителите е в семеен хотел „Незабравка“.

Детайли можете да видите тук!

ПРИКЛЮЧЕНСКИ ТИЙМБИЛДИНГ

Предлагаме подбрани, структурирани игри и активности сред природата. Акцентът се поставя върху взаимното разбиране и доверие, изграждането на ефективни взаимоотношения, поемането на риск и отговорност. Резултатът е увеличаване на съпричастността към компанията и мотивацията на служителите. Цели на тиймбилдинга:

Сплотяване на екипа;

Подобряване на комуникацията;

Споделяне и изграждане на доверие;

Ефективна работа в екип и приобщаване на нови членове;

Вземане на решения в екип и постигане на резултати;

Забавно и приятно изкарване на всички участници по време на мероприятието.

Настаняването е в семеен хотел „Незабравка“. Цената е по договаряне и е в зависимост от включените компоненти.

Детайли можете да видите тук!

 

 

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:

Детски люлки

Wi-fi

Паркинг